Bakkeveien_7

SALGSSTART 9. juni 2021

Komplett salgsoppgave legges ut 20. mai 2021

BAKKEVEIEN BORETTSLAG

– NÆRT DET MESTE

Rolig og sentralt på Benterud i Hønefoss planlegges det bygging av 8 borettslagsleiligheter med høy standard.

Moderne 2-etasjes bygg med fire leiligheter i hver etasje. Romslige leiligheter i ulik størrelse med inntil fire soverom.

Det skal leveres carporter, store utvendig sportsboder og felles sykkelparkering.

Leilighetene i 2. etasje vil få store solrike balkonger og leilighetene på bakkeplan får utgang til egen terrasse og plen. Uteområdet opparbeides med eget lekeområde for barn med huskestativ, felles stor plen og hyggelig tuntre. I tillegg planlegges solrik takterrasse med flott utsikt over Benterud.

Standard

Det skal leveres gjennomtenkte og gode materialvalg i alle rom med blant annet 1-stavs eikeparkett, fliser på bad og entre, samt gulvvarme i entre, stue og kjøkken.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i etablert boligområde med kort avstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, rekreasjonsarealer, elva, lekearealer, kollektivtrafikk og sentrum.

Leilighetsstørrelser

2 stk. 3-roms: 65 m2 (BRA)
2 stk. 4-roms: 81 m2 (BRA)
2 stk. 5-roms: 90 m2 (BRA)
2 stk. 5-roms: 104 m2 (BRA)

Ved tidlig involvering kan planløsning på leiligheten tilpasses kjøper.

Ringbo

Bakkeveien Borettslag vil bli et Ringbo-tilknyttet borettslag. Hvis du ikke er Ringbomedlem fra før, må du melde deg inn ved kjøp av bolig. Ringbos medlemmer vil få forkjøpsrett på boligene i Bakkeveien, og kan melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett til Ringbo innen 4. juni 2021. Ved salgsstart 9. juni vil medlemmer som har meldt interesse til Ringbo kunne velge bolig først i rekkefølge etter ansiennitet. Dersom forkjøpsretten benyttes ved valg av bolig på salgsmøtet forplikter det til kjøp, og finansieringsbevis må medbringes.

Fremdrift

Komplett salgsoppgave klar: 20. mai 2021
Salgsstart: 9. juni 2021
Byggestart antatt høst 2021
Innflytting antatt høst 2022


MELD INTERESSE

Dersom du registrer deg som interessent vil du bli holdt oppdatert når vi har mer informasjon om prosjektet og leilighetene.

Ved innsending av skjemaet samtykker du til at kontaktinformasjon videresendes til DNB Eiendom.


KONTAKT

Torfinn Holen

Eiendomsmegler Hønefoss

Tlf: 93 48 33 33

torfinn.holen@dnbeiendom.no