Lirypeveien

Alle hytter solgt!

Ferdigstilt vinteren 2022/23

Fantastisk beliggenhet midt i smørøyet på Norefjell med ski in / out.

BareEiendom AS har sammen med Privatmegleren Park v/ Thor Vegard Bjørnerud gleden av å presentere fritidsboligprosjektet Lirypeveien. Dette hytteprosjektet har en av de råeste beliggenhetene midt i smørøyet på Norefjell med ski in / out. Prosjektet ligger midt mellom skistua og nye Olympique med restaurant, pizzeria og bar. Hyttene har en moderne arkitektur med høy standard. Videre har hyttene tilhørende kvaliteter som bl.a. flott utsikt, meget gode solforhold, uteplasser og privat garasjeplass med direkte adkomst til hall.

Prosjektet består av tre store hytter:

  • 2. etasje: Stue med utgang til terrasse og spisestue i tilknytning til kjøkken.
  • 1. etasje: Gang, tv-stue, master bedroom med tilhørende bad, bad 2 og ytterligere 3 soverom. Fra 1. etasje vil det være utgang til terreng med uteplass.
  • Underetasje: Garasje med direkte adkomst til hall, trapperom, disponibelt rom og bad med tilhørende badstue. Hytte C har dobbeltgarasje.

Prosjektet ligger i hjertet av Norefjell alpinanlegg. Med denne fantastiske beliggenheten får du direkte tilgang til alpinbakken, langrennsløyper, turterreng og sykkelstier. Norefjell er lett tilgjengelig ca. 1 1/2 time kjøretur fra Oslo og Drammens regionen. Norefjell er et skieldorado, som tilbyr 20 kilometer med preparerte nedfarter, fordelt på 20 løyper. Norgesrekorden på 1010 meter fallhøyde – finner du her. Andre fasiliteter er: Terrengpark, barneområde med egen heis og 120 km turløyper i nydelige omgivelser.