BAKKEVEIEN BORETTSLAG

– Nært det meste

Column 1

Column 2

Column 3

Column 4

I Bakkeveien på Benterud skal det bygges moderne, praktiske og romslige hjem.Eiendommen ligger sentralt, men allikevel skjermet og tilbaketrukket. I et roligboligområde på Eikli i Hønefoss har du gangavstand til alle fasiliteter. Her kan du velge åbo i en lettstelt 3-roms, 4-roms eller 5-roms leilighet fra 65 til 104 kvm (BRA).
Gjennomtenkte planløsninger, store vindusflater, moderne og romslig i luftige og solrikeomgivelser. De nye boligene preges av god kvalitet og pent beliggende i et allerede godtinnarbeidet boligområde. Bakkeveien Borettslag passer for alle som ønsker et praktisk og smarte hjem uten mye vedlikehold, med sentrumsnær beliggenhet.

Det er lagt vekt på å skape funksjonelle planløsninger med gjennomtenkte leiligheter oggode materialvalg. Det blir lyse romslige leiligheter der alle får egne privatebalkonger/terrasser. Flotte kvaliteter som 1-stavs parkett, delikate flislagte bad ogkomplett kjøkken fra Sigdal med hvitevarer fra Siemens inkludert. Det blir fellessykkelparkering og det medfølger parkering/carport og ekstern sportsbod. Fellesuteområde opparbeides med eget hyggelig lekeområde for barn med huskestativ.

Fantastisk takterrasse